Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
24.02.2021
Nastávající maminky, víte jaké jsou pro vás vhodné minerály a proč?
Blahodárné účinky minerálních kamenů jsou známé už od nepaměti.. A jak mohou tyto přírodní kameny pomoci třeba nastávajícím maminkám, které prožívají ... číst celé
26.01.2021
Jak vznikne minerální korálek?
Jak z minerálu vzniknou minerální korálky, ze kterých pro vás tvoříme náramky? Kde minerály najdeme? Zajímá vás celý postup, jak se minerální korálky ... číst celé
07.01.2021
Síla minerálů
Pokud v sílu minerálních kamenů věříte, zkuste si nějaký minerální náramek pořídit. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Minerální šperky ♡ Veronika Vlachová

energie čisté přírody

Minerální kameny jsou prý zdrojem energie a léčivé síly. Sice to američtí vědci zatím nedokázali, ale i tak vám budou šperky z minerálních korálků slušet♡

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Nastávající maminky, víte jaké jsou pro vás vhodné minerály a proč?
24.02.2021
Nastávající maminky, víte jaké jsou pro vás vhodné minerály a proč?
Blahodárné účinky minerálních kamenů jsou známé už od nepaměti.. A jak mohou tyto přírodní kameny pomoci třeba nastávajícím maminkám, které prožívají ... číst celé
Jak vznikne minerální korálek?
26.01.2021
Jak vznikne minerální korálek?
Jak z minerálu vzniknou minerální korálky, ze kterých pro vás tvoříme náramky? Kde minerály najdeme? Zajímá vás celý postup, jak se minerální korálky ... číst celé
Síla minerálů
07.01.2021
Síla minerálů
Pokud v sílu minerálních kamenů věříte, zkuste si nějaký minerální náramek pořídit. číst celé
5 TOP minerálních kamenů
31.12.2020
5 TOP minerálních kamenů
Připravili jsme pro vás přehled vašich 5 nejoblíbenějších minerálních kamenů. Jaká je jejich léčivá síla? K jakému znamení se nejlépe hodí? Odpovědi n... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

VŠE O NÁKUPU

Obchodní podmínky

Ochrana soukromí

 

 

 

KONTAKTY

Minerální šperky

Veronika Vlachová

veronika@mineralnisperky.cz

+420 737 852 109

 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz